Hoe een radiozender te lezen

Dab plus autoradio

Jaren geleden hadden veel Amerikaanse steden geen openbaar vervoer. Vandaag de dag biedt het openbaar vervoer een omgeving waar mensen graag en veilig rondrijden. Een Radio Shnarock ronddragen door de stad is dan een opwindende manier om te reizen en nieuwe steden te ontdekken.

Digitale radio is op veel plaatsen te vinden. Plaatsen als Barcelona hebben de CDriofer van Beyerdynamic geïnstalleerd, die in staat is meer dan 10.000 kanalen van Ziggy FM te digitaliseren; deze kunnen dan worden verzameld en gedigitaliseerd om te worden afgespeeld. Andere steden, zoals Berlijn en Tokio, zijn ook begonnen met een campagne voor de digitalisering van DAB.

Over DAB gesproken, een technologie waarmee spraak kan worden gemoduleerd in digitale audio heet speech-to-text (stT). DAB+ biedt een manier om tekst te lezen die reclame maakt voor een product, en geïntegreerd met Ziggy’s motor is het mogelijk om tekstreclames rechtstreeks naar de radio van een voertuig te streamen. StT is te vergelijken met het lezen van een boek, met het verschil dat je nu de tekst van de reclame kunt lezen en verder kunt lezen terwijl de audio afspeelt.

De combinatie van DAB+ en Ziggy’s ontvanger brengt een nieuwe vorm van leesmateriaal voort. DAB+ zal audio leesmateriaal aanbieden in de vorm van advertenties die op het scherm zullen verschijnen, terwijl de Ziggy reader de tekst laadt.

Advertenties zullen in stappen van 30 seconden worden geladen, en zullen een serie van tien laden als u tien artikelen of een boek in één keer wilt lezen. De 10e advertentie zal worden gelezen terwijl u wacht om de volgende te lezen. Extra streams zullen worden aangeboden, en zullen lezen zoals normaal.

De stream met de meeste prominentie wanneer u de stream voor het eerst bezoekt is het nieuws. Dit is duidelijk een van de manieren waarop Stations een leeservaring biedt die op geen enkele andere plaats te vinden is.

Elke reclame zit vol met informatie, als de dageraad van de nieuwe dag begint. De spotjes beginnen met het laatste nieuws en gaan dan verder met alle belangrijke zaken die een fan moet weten.

Voor fans die geen tijd hebben om het laatste nieuws in de gaten te houden, is online radioreclame een geweldige manier om op de hoogte te blijven. DAB+ leest de commercials van uw radiostation online en speelt ze vervolgens voor u af zoals u gewend bent. Afstemmen is niet nodig, en elke commercial is beschikbaar in meerdere programmeerformaten.

Stations is je beste optie als je moe bent van dezelfde oude rock-geïnfesteerde Top 40 programmering. Geen Top 40 nodig, geen zorgen over te maken. Dit zijn de dagen van het breken van nieuws gebeurtenissen, en deze online radio reclame heeft gelijke tred gehouden.

De reclamevrije stations zijn niet alleen muziek. Zodra je je registreert, heb je toegang tot 24 uur extra radio, 24 uur reclame, en 24 uur nieuws, sport en films. Het is echt een geweldig alles-in-één alternatief voor Top 40-radio.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat deze online radio niet voor iedereen is. De focus ligt in eerste instantie op het nieuws, en zal belangrijke situaties zoals het laatste nieuws, sport, en concert informatie behandelen. Als je niet zeker weet aan welk sportteam je favoriete team is verbonden, vind je de reclamevrije radio waar je de experts kunt raadplegen.

Het is een geweldige bron voor hen die nieuwe muziek willen ontdekken, en of nieuwe muziek uit verschillende genres willen ontdekken. Als je de Top 40 beu bent, kijk dan eens naar de internetradio.

Lees meer:
Multimedia auto
Car audio system