Hoe kies je de juiste race kart

Race kart begeleiding

Wanneer u op zoek bent naar een race kart coaching bedrijf, is het kiezen van de juiste een kwestie van u en niet van het hele team. Laat uw klanten, familie en vrienden testen in één van de gespecialiseerde race teams en vraag hen hoe hun ervaring was met de coaches. Toch, alleen met ervaring kan iemand een goede race kartist en een goede teamspeler worden.

Het juiste kartteam kiezen is dus van cruciaal belang, maar zoals bij vele dingen in het leven, kan je groot worden door een beproefd plan te volgen.

Omdat het hebben van een eigen racekart de beste manier is om te reizen en te oefenen, is het krijgen van een eigen racekit een droom die uitkomt.

Aan de andere kant, een kit aanschaffen en nog niet weten hoe je moet rijden is hetzelfde als je leven toevertrouwen aan een ervaren autodief. Zonder kit weet je niet hoe je moet rijden! Je kunt niet met je auto naar een racecircuit gaan en niet rijden of oefenen, want zonder raceauto ben je er nog niet klaar voor.

De tijd is gekomen voor teambuilding voor het nieuwe seizoen. Het is belangrijk om weer bij elkaar te komen en vanaf nul te beginnen. We moeten allemaal ergens beginnen en met de juiste mensen, producten en programma’s kunnen we allemaal beter worden.

Als je op zoek bent naar een kit, heb je vast het team Chevy Gramps al gezien. Dit team is al geruime tijd bij elkaar en incasseert crashes als geen ander. Hun moederbedrijf Chevrolet produceert enkele van de beste racewagens ter wereld, waaronder de Corvette.

Als je bij hen aan de top wilt komen, zijn ze een goede plek om te beginnen. Wat ik wel over ze wist was dit: omdat ze een Amerikaans bedrijf zijn, zijn hun auto’s wereldwijd verkrijgbaar. In feite, omdat hun chauffeurs nekken worden afgetapt, zijn ze vrij moeilijk te vinden op de straat.

Toen ik eindelijk de kans kreeg om het team tijdens de training te zien, was ik verbaasd. Ze oefenen in de garage en hun pitstraat is van beton – niet veel ruimte zoals je zou denken. Hun coureurs zijn ook van goede kwaliteit en rijden de auto met hart en ziel. Hun pitstraat is ook van beton en ze hebben die afgebakend voor hun pit skid, het moeilijkste deel van de run voordat een circuitwissel je opzettelijk laat spinnen.

Wat ik het meest waardeerde was hun inzet om de nieuwe generatie besturing te leren. In plaats van automatische transmissies, gebruiken ze een voet-aangedreven transmissie, die niet hetzelfde is als de automatische alleen maar omdat het gebruik maakt van twee pedalen. Toch was het een grote verbetering.

Hun versnellingsbakken zijn de netste die ik in lange tijd heb gezien. Je kunt versnellingshandboeken niet goed leren – je moet het min of meer door osmose leren, met oefening. Om te beginnen gebruiken ze een trekstart in plaats van een krukstart. Ik heb niet zo’n enge versnellingsbak, maar ik weet zeker dat als ik een versnellingshandboek vanaf nul zou moeten leren, het een stuk lastiger zou zijn.

Voor iemand die niet veel rijdt, zijn ze best goed. In feite, zijn ze het beste van het beste. Hun enige misstap was een gebrek aan parkeerruimte. Maar dat is voorlopig makkelijk – we zijn tenslotte bereid onze creditcards op hen te zetten.

Zie je, om Chevy te citeren, zij nemen niet “als je het kan betalen, is het een stuk vuil, neem het weg”. Ze stoppen hun hart en liefde in elk voertuig dat ze in productie nemen. Dat is waarom Chevy zo’n focus legt op teamleden. Ze zouden hun auto’s niet naar een schroothoop sturen als er een kans was dat iemand gewond zou raken.

Chevy doet een heleboel dingen goed. Ze weten hoe ze motoren in elkaar moeten zetten, hoe ze die moeten programmeren, hoe ze die moeten testen, hoe ze nieuwere motoren moeten bouwen, hoe ze die moeten inspecteren en hoe ze die moeten verkopen. Maar misschien het beste wat ze doen als bedrijf is hoe ze hun klanten behandelen. Ze stellen mensen op hun gemak, ze zorgen ervoor dat klanten een Chevrolet willen kopen, een SUV, een truck of een sedan. Chevrolet houdt er ook van om mensen een goed gevoel te geven over het kopen van een nieuw voertuig.

Het is moeilijk te kwantificeren, maar Chevy maakt mensen graag gelukkig. Of ze nu veel kosten of niet, Chevy doet het op hun manier.