mobility De Kempen:

Scootmobiel Valkenswaard

Onze inzet bij Zorg-Discount de Kempen:

Onze missie is om onze klanten te voorzien van een schat aan mobiliteit opties als het gaat om het selecteren en kopen van mobiliteit apparatuur en we streven naar ongeëvenaarde tevredenheid van onze klanten op al onze mobiliteit apparatuur en service. Onze medewerkers zijn deskundige wetenschappers en chauffeurs die ervoor zorgen dat de veiligheid van onze klanten de hoogste prioriteit heeft. Wij bieden de beste kwaliteit van leven voor al onze klanten en geloven dat onze klanten ons doorverwijzen naar vrienden en familie als gevolg van de uitstekende service die wij hen hebben gegeven.

Ouriren de Mer strategie:

Als resultaat van jarenlang onderzoek op dit gebied en talrijke certificeringen in de industrie zijn wij in staat onze klanten een mobiliteitsoptie aan te bieden die veilig en goed geconstrueerd is en gebruikt kan worden bij alle soorten mobiliteitsproblemen, of ze nu licht of zwaar zijn. Onze speciaal ontwikkelde rolstoel en scooter stuursystemen is speciaal ontworpen voor gehandicapten die moeite hebben met het bewegen van hun bovenlichaam. Onze medewerkers zijn ook gemaakt kennis in auto of motor stuursystemen die kunnen helpen onze klanten bij het selecteren van de meest geschikte voertuig voor hun behoeften.

Onze twee nieuwe merken:

Ook bieden wij in Eindhoven de Renault Partner Parkio en de scootmobiel genaamd de Renault Ziz Simulator aan. Hiermee kunnen mensen met een beperkte mobiliteit een betere kwaliteit van leven ervaren op alle gebieden van mobiliteit. De Renault Partner Parkio is een kleine 4-wielaangedreven scootmobiel die eruitziet en aanvoelt als een auto. Dat geeft de gebruiker een groot gevoel van zelfvertrouwen en een ongeëvenaarde veiligheid. Vergeet niet dat het een met de hand aangedreven voertuig is, dus er is veel verantwoordelijkheid en begrip voor de positie van de bestuurder. Als het voertuig meer of minder dan 5 mijl per dag wordt gebruikt, kunt u overwegen het apparaat in een afsluitbare doos te doen om het veilig te bewaren. De Renault Ziz is een 4-wiel aangedreven scootmobiel waarmee de gebruiker kan genieten van een soepele rit, ongeacht de weersomstandigheden en de hoeveelheid verkeer die zich in de omgeving kan bevinden. Het is voorzien van 3-punts vering, ontworpen voor alle terreinen en een ophanging die is van hoge kwaliteit met een comfortabele en plezierige rit.