Hoe de hitte in uw auto te vermijden

Airco service Den Bosch (auto)

Zonder airconditioning in onze auto hebben we het gevoel dat we ’s morgens met de hitte opgescheept zitten, hoe aangenaam het buitenklimaat ook is. En als we tijdens de spits het openbaar vervoer moeten nemen, hebben we vaak last van aanhoudende hoofdpijn door de krachtige zonnewarmte.

Het is zeker begrijpelijk als je vastzit in het verkeer. U rijdt liever vlot dan dat u voortdurend moet stoppen en de 56 Neons moet puzzelen met het remmen en optrekken van de overvolle SUV. Maar de compressor van uw airconditioner kan uw auto en uw rijgedrag beïnvloeden.

Als het warm weer is

Het weer in de zomer kan bijzonder hoog oplopen, met temperaturen die op warme zomerdagen de pan uitrijzen. Dit resulteert in die badjasachtige outfits, die positief gênant kunnen zijn voor het hele gezin en andere gasten. De beste manier om dit te voorkomen is de airco aan te zetten zodra de temperatuurmeter de 12 graden F bereikt. U hoeft de verwarming niet aan te zetten, want de doorgebrande kern in de omvormer zal warme lucht uit uw auto naar uw huid trekken.

Voor degenen onder ons die niet het geluk hebben om in de aangenaam hete zuidelijke zomers te wonen, hebben we de onaangename taak om door de verzengende hitte van de zon te rijden. Het gebruik van uw airco zorgt voor een extra dilemma – iedereen draagt lange jassen om zich niet te verbranden. Geniet dus van het weer zoals u dat normaal zou doen – niet als chauffeur en u zorgen maken in de hitte!

Als het regent

Regen is duidelijk niet ver achter het nieuws dat het gaat regenen. Psst… het gaat regenen. Natuurlijk giet het, maar als je dit artikel hebt gelezen ben je waarschijnlijk wel rijdbaar. Regen en zonneschijn kunnen het systeem van je auto in de war schoppen en je niet laten weten waar je je auto precies in dat water moet zetten. Je beste kans is om naar een braakliggend terrein of een parkeergarage te gaan. Eenmaal op het terrein kunt u uw auto in de wasstraat zetten en laten drogen. Terwijl hij nog droogt, absorbeert uw auto geen water.

Lees meer:
BMW specialist Den Bosch
Auto reparatie Den Bosch