Hoe koop ik een auto?

Exclusieve auto’s kopen

Nadat ik in de loop der jaren verschillende auto’s had gehad, realiseerde ik me dat ik een oneerlijk voordeel had gekregen. De meeste autodealers die ik bezocht, wilden dat ik meer geld voor de auto uitgaf dan ik. Ze vertelden me dat ik moest beginnen met het uitgeven van $ 2.000 voor een auto die slechts een B minus rating had. Nu dat ik dit artikel schrijf, realiseer ik me dat ik de run-around kreeg en vertelde me dat ik zou gewoon genoegen moeten nemen met een $ 10.000 auto, die belachelijk is.

Terwijl u dit leest, zijn er verschillende dealers op Cords Of Cash die geld aan u willen verdienen. Dit is niet noodzakelijkerwijs bij de dealer, maar bij een concurrerende dealer. Het zijn speciale financieringswinkels die geen zaken doen met de dealer waar u de auto koopt. Zij doen wat het beste is voor hen, dat is het maken van een commissie op de lening die u neemt om te kopen. Wat is er mis met geld verdienen aan de auto die u koopt, in plaats van iemand anders die geld aan u verdient?

Het erge, of het gebrek aan erge, van dit gedoe is dat ze je auto in ontvangst nemen en je dan vertellen dat ze er pas op een andere dag aan kunnen komen. Je koopt een exclusieve auto, en je wacht twee weken op een telefoontje van hen. Als u hen onmiddellijk had gebeld toen u voor het eerst naar de auto ging kijken, hadden ze u zo vaak kunnen terugbellen als ze moesten proberen uit te zoeken waar u gebleven was.

Het tweede probleem is dat de meeste van de tijd, ze niet eren de garantie op de auto. Als u op een nieuwe auto, een garantie is zeer belangrijk om te overwegen bij de aankoop van een auto. De meeste dealers verkopen gecertificeerde tweedehands (CPO) voertuigen, wat betekent dat ze al door een zeer grondige inspectie zijn gegaan en onder garantie zijn. Sommige van de auto’s die bij dealers worden verkocht zijn mishandeld of zijn limo’s, of voertuigen die niet voldoen aan de normen om zelfs maar op de weg te zijn. Deze voertuigen zijn bestemd voor een financiële instelling die het dichtst bij u in de buurt is.

Bijvoorbeeld, ook al leest u dit, en ik ga ervan uit dat u op zijn minst enigszins mechanisch aangelegd bent, toch kunt u van hieruit waarschijnlijk niet zeggen of u al dan niet problemen heeft met uw auto. Dit komt omdat de dealer de meest onwaarschijnlijke persoon is om over uw auto te praten.

En zelfs als dat zo was, zou u die auto waarschijnlijk niet willen kopen. Hoe kunt u weten hoe goed de auto is, tenzij u er een proefrit in maakt? En als u niet eerder in de auto hebt gereden, hoe kunt u dan weten of u hem mooi vindt? Bovendien zou u niet weten of het een goede auto is, een slechte auto of iets ertussenin. Met de toegevoegde speciale functies van Driving Passion weet u precies wat u krijgt.

Sommige tweedehands auto’s zijn meer geschikt voor de rijstijl die u beoefent in uw dagelijkse streven om een betere chauffeur te worden. Toch, met het gemak en de brede beschikbaarheid van het internet, veel nieuwe, gebruikte en pre-owned voertuigen zijn beschikbaar voor uw inzage, in het comfort van uw huis of kantoor, en in de auto-winkel waar u ze kunt kopen, zonder ooit een voet op het perceel van een dealer of zelfs het verlaten van uw huis. Voor degenen die dergelijke online leningen ontmoedigend vinden, zijn er nog steeds ontelbare keuzes in veel verschillende auto’s, tegen verschillende bedragen en met verschillende belangen en voorwaarden. Je kunt er een kiezen die je echt leuk vindt, zonder een vinger op te hoeven steken of een cheque te hoeven uitschrijven.

De afgelopen vijf jaar zijn er verschillende ondernemers op het gebied van auto-onderhoud geweest die in veel gevallen hun uiterste best hebben gedaan om voertuigen te kopen voor mensen die zich dat niet kunnen veroorloven. Het is niet ongewoon voor deze mensen om financiële bijstand te verlenen, zodat mensen hun huidige voertuigen niet hoeven te verkopen, in te ruilen, of door een monteur veel minder een verkoper. Deze financiële instellingen hebben toegang tot een breed netwerk van credit unions, en ze weten dat het veel moeite kost om te regelen voor auto betalingen die niet meer voldoen aan het budget van een persoon. Daarom zijn ze bereid om mensen die het moeilijk hebben te helpen. Dit is nog een reden waarom het zo belangrijk is voor mensen om te winkelen rond.

Als u besluit dat u een voertuig wilt kopen via een online lening, zijn er dingen die u moet controleren op het bedrijf dat u overweegt. Velen van hen zijn oplichting. Soms mensen die niet de beste krediet in de wereld, of Mensen die nauwelijks rond te krijgen, vallen voor deze. Of mensen die geconfronteerd worden met streep krediet, zoals faillissement of hebben gehad een verlies in hun inkomen.

Lees meer:
BMW specialist Brabant
Expat cars